Одеський Національний Морський Університет

Напрями підвищення продуктивності праці на підприємствах громадського харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кравченко, Л.С.
dc.date.accessioned 2025-07-02T11:08:13Z
dc.date.available 2025-07-02T11:08:13Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Кравченко Л.С. Напрями підвищення продуктивності праці на підприємствах громадського харчування. Кваліфікаційна робота бакалавра. Одеса: ОНМУ, 2025. 67 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4722
dc.description.abstract У роботі досліджено теоретичні підходи до визначення продуктивності праці та її значення. Встановлено, що рівень продуктивності праці формується під впливом комплексу чинників: технічного забезпечення, кваліфікації персоналу, організації праці, мотиваційної системи та зовнішніх економічних умов. Проаналізовані показники діяльності підприємства громадського харчування за 2022–2025 роки. Виявлено низку організаційних проблем: відсутність автоматизації процесів, недоліки в управлінні персоналом, слабка мотивація працівників, відсутність інвестицій у модернізацію. Запропоновані методи подолання виявлених проблем, зокрема, впровадження внутрішньої системи моніторингу продуктивності праці, створення прозорої системи преміювання за результатами роботи тощо. Проведені розрахунки підтверджують доцільність зазначених пропозицій. Очікується зниження трудомісткості, покращення фінансових результатів, стабілізація кадрового складу та підвищення якості обслуговування uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ОНМУ uk_UA
dc.subject Громадське харчування, продуктивність праці, трудові ресурси, інтенсифікація праці, чисельність персоналу uk_UA
dc.title Напрями підвищення продуктивності праці на підприємствах громадського харчування uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис