Abstract:
Розглянуті розділи
- Теорія та технологія сфери послуг;
- Індустрія гостинності як основа туристичного і готельно-ресторанного бізнесу;
- Трансформація світової туристичної індустрії та круїзного судноплавства;
- Розвиток круїзного бізнесу;
- Інформаційні системи і технології в туристичному бізнесі;
- Вплив інфраструктури туризму на формування туристичного продукту;
- Особливості сучасного управління сферою туризму;
- Особливості традицій приготування і споживання страв народів світу. Гостинність у сфері послуг;
- Сутнісні детермінанти розвитку туризму і рекреації.
Description:
Колективна монографія містить теоретичні та прикладні напрацювання окремих факторальних складових з розвитку морського і готельно-ресторанного бізнесу: теорія та технологія сфери послуг; індустрії гостинності, як основи розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу; особливості трансформації світової туристичної індустрії та круїзного судноплавства; напрямки впровадження інформаційних систем і технологій в туристичному бізнесі; вплив інфраструктури туризму на формування турпродукту; особливості сучасного управління сферою туризму; елементи прояву гостинності; детермінанти розвитку сфери послуг. Призначена для науковців, викладачів, аспірантів, студентів та всім зацікавленим.