Одеський Національний Морський Університет

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З ОСВІТНОЇ КОМПОНЕНТИ «ЦІНОУТВОРЕННЯ У ТУРИЗМІ» для здобувачів очної (денної) та заочної форми навчання рівня вищої освіти бакалавр за спеціальністю 242 «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Однолько, Вікторія Олександрівна
dc.date.accessioned 2023-11-21T12:37:19Z
dc.date.available 2023-11-21T12:37:19Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Методичні вказівки до самостійної роботи освітньої компоненти «Ціноутворення у туризмі» розроблено на основі освітньо-професійної програми «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес» (2023-2024 рр.) та відповідних навчальних планів для здобувачів очної (денної) та заочної форми навчання рівня вищої освіти бакалавр за спеціальністю 242 «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» 26 червня, 2023 року, 50 с. Однолько Вікторія Олександрівна uk_UA
dc.identifier.uri http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/1903
dc.description.abstract 1. Ціноутворення як ключовий елемент ринкової економіки. 2. Концепції ціноутворення в економічній теорії та в теорії маркетингу. 3. Вплив попиту і пропозиції на формування ринкових цін. 4. Конкуренція і монополія як чинники ціноутворення. 5. Показники цінової еластичності. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Одеський національний морський університет uk_UA
dc.title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З ОСВІТНОЇ КОМПОНЕНТИ «ЦІНОУТВОРЕННЯ У ТУРИЗМІ» для здобувачів очної (денної) та заочної форми навчання рівня вищої освіти бакалавр за спеціальністю 242 «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис