Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Однолько, Вікторія Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T12:37:19Z | |
dc.date.available | 2023-11-21T12:37:19Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до самостійної роботи освітньої компоненти «Ціноутворення у туризмі» розроблено на основі освітньо-професійної програми «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес» (2023-2024 рр.) та відповідних навчальних планів для здобувачів очної (денної) та заочної форми навчання рівня вищої освіти бакалавр за спеціальністю 242 «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» 26 червня, 2023 року, 50 с. Однолько Вікторія Олександрівна | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/1903 | |
dc.description.abstract | 1. Ціноутворення як ключовий елемент ринкової економіки. 2. Концепції ціноутворення в економічній теорії та в теорії маркетингу. 3. Вплив попиту і пропозиції на формування ринкових цін. 4. Конкуренція і монополія як чинники ціноутворення. 5. Показники цінової еластичності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський національний морський університет | uk_UA |
dc.title | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З ОСВІТНОЇ КОМПОНЕНТИ «ЦІНОУТВОРЕННЯ У ТУРИЗМІ» для здобувачів очної (денної) та заочної форми навчання рівня вищої освіти бакалавр за спеціальністю 242 «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |