Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Осадчук, П.І. | |
dc.contributor.author | Перетяка, С.М. | |
dc.contributor.author | Гриб, В.В. | |
dc.date.accessioned | 2024-01-04T08:46:37Z | |
dc.date.available | 2024-01-04T08:46:37Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Осадчук П.І., Перетяка С.М., Гриб В.В. Використання ультразвукових хвиль у технології очистки рослинної олії// Аграрний вісник Причорномор’я. Одеса, 2018. Вип. 90. С. 169–179. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/2156 | |
dc.description | стаття | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглядаються створення комплексу технічних засобів, що включає обладнання і блоки пресування насіння, адсорбентної рафінації, гідратації і коагуляції, центрифугування і дезодорації, очищення і мікрофільтрації олії. Конструкції технічних засобів дозволяють компонувати окремі складові частини поблочно (модульно), враховуючи умови їх розміщення у мало контурних цехах. У технологічному процесі, за необхідності використовується ультразвуковий кавітатор для зниження кислотності олії. Наведені теоретичні та експериментальні дослідження впливу ультразвукового поля на процес очищення соняшникової олії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор’я | uk_UA |
dc.subject | агровиробництво, олія рослинна, технологія, обладнання, ультразвукове поле, кавітатор, показники якості. | uk_UA |
dc.title | Використання ультразвукових хвиль у технології очистки рослинної олії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |