Одеський Національний Морський Університет

Використання ультразвукових хвиль у технології очистки рослинної олії

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Осадчук, П.І.
dc.contributor.author Перетяка, С.М.
dc.contributor.author Гриб, В.В.
dc.date.accessioned 2024-01-04T08:46:37Z
dc.date.available 2024-01-04T08:46:37Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Осадчук П.І., Перетяка С.М., Гриб В.В. Використання ультразвукових хвиль у технології очистки рослинної олії// Аграрний вісник Причорномор’я. Одеса, 2018. Вип. 90. С. 169–179. uk_UA
dc.identifier.uri http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/2156
dc.description стаття uk_UA
dc.description.abstract У статті розглядаються створення комплексу технічних засобів, що включає обладнання і блоки пресування насіння, адсорбентної рафінації, гідратації і коагуляції, центрифугування і дезодорації, очищення і мікрофільтрації олії. Конструкції технічних засобів дозволяють компонувати окремі складові частини поблочно (модульно), враховуючи умови їх розміщення у мало контурних цехах. У технологічному процесі, за необхідності використовується ультразвуковий кавітатор для зниження кислотності олії. Наведені теоретичні та експериментальні дослідження впливу ультразвукового поля на процес очищення соняшникової олії. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Аграрний вісник Причорномор’я uk_UA
dc.subject агровиробництво, олія рослинна, технологія, обладнання, ультразвукове поле, кавітатор, показники якості. uk_UA
dc.title Використання ультразвукових хвиль у технології очистки рослинної олії uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис