dc.contributor.author |
Савінок, О.М. |
|
dc.date.accessioned |
2024-08-06T11:12:06Z |
|
dc.date.available |
2024-08-06T11:12:06Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Методичні вказівки для проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з курсу «Організація харчування на морських та річкових круїзах» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» усіх форм навчання. Укладач: Савінок О.М. Одеса: ОНМУ, 2024. 28 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/3967 |
|
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Одеський національний морський університет |
uk_UA |
dc.subject |
харчування, морські круїзи, вказівки методічні |
uk_UA |
dc.title |
Методичні вказівки для проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з курсу «Організація харчування на морських та річкових круїзах» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» усіх форм навчання. |
uk_UA |
dc.type |
Learning Object |
uk_UA |