Одеський Національний Морський Університет

Методичні вказівки для проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з курсу «Організація харчування на морських та річкових круїзах» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» усіх форм навчання.

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Савінок, О.М.
dc.date.accessioned 2024-08-06T11:12:06Z
dc.date.available 2024-08-06T11:12:06Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Методичні вказівки для проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з курсу «Організація харчування на морських та річкових круїзах» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» усіх форм навчання. Укладач: Савінок О.М. Одеса: ОНМУ, 2024. 28 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/3967
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Одеський національний морський університет uk_UA
dc.subject харчування, морські круїзи, вказівки методічні uk_UA
dc.title Методичні вказівки для проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з курсу «Організація харчування на морських та річкових круїзах» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» усіх форм навчання. uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис