Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Савінок, О.М. | |
dc.date.accessioned | 2024-08-06T11:12:06Z | |
dc.date.available | 2024-08-06T11:12:06Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки для проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з курсу «Організація харчування на морських та річкових круїзах» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» усіх форм навчання. Укладач: Савінок О.М. Одеса: ОНМУ, 2024. 28 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/3967 | |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський національний морський університет | uk_UA |
dc.subject | харчування, морські круїзи, вказівки методічні | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки для проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з курсу «Організація харчування на морських та річкових круїзах» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» усіх форм навчання. | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |