Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Балджи, М. | |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T07:50:46Z | |
dc.date.available | 2023-02-21T07:50:46Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Індустрія гостинності» для здобувачів вищої освіти IV курсу першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» усіх форм навчання. Укладач: М. Балджи. Одеса: ОНМУ, 2022. 26 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/765 | |
dc.description | книга | uk_UA |
dc.description.abstract | Подані мета, завдання, компетентності і програмні результати навчання освітнього компоненту; плани практичних занять; теми для есе; методичні рекомендації з виконання індивідуального завдання; карта розподілу балів за результатами поточної роботи студентів у семестрі з дисципліни «Індустрія гостинності», рекомендована література | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ОНМУ | uk_UA |
dc.subject | Гостинність, індустрія гостинності, інститут гостинності, готельний бізнес, ресторанний бізнес, туризм, моделі індустрії гостинності, готельні ланцюги, обслуговуючий персонал, сфера послуг, споживачі. | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Індустрія гостинності» для здобувачів вищої освіти IV курсу першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» усіх форм навчання | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |