dc.contributor.author |
Балджи, М. |
|
dc.date.accessioned |
2023-02-21T07:50:46Z |
|
dc.date.available |
2023-02-21T07:50:46Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Індустрія гостинності» для здобувачів вищої освіти IV курсу першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» усіх форм навчання. Укладач: М. Балджи. Одеса: ОНМУ, 2022. 26 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/765 |
|
dc.description |
книга |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Подані мета, завдання, компетентності і програмні результати навчання освітнього компоненту; плани практичних занять; теми для есе; методичні рекомендації з виконання індивідуального завдання; карта розподілу балів за результатами поточної роботи студентів у семестрі з дисципліни «Індустрія гостинності», рекомендована література |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ОНМУ |
uk_UA |
dc.subject |
Гостинність, індустрія гостинності, інститут гостинності, готельний бізнес, ресторанний бізнес, туризм, моделі індустрії гостинності, готельні ланцюги, обслуговуючий персонал, сфера послуг, споживачі. |
uk_UA |
dc.title |
Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Індустрія гостинності» для здобувачів вищої освіти IV курсу першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» усіх форм навчання |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |