Одеський Національний Морський Університет

Факторальні складові розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу. Колективна монографія

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Балджи, Марина Дмитрівна
dc.contributor.author Дергачов, В. О.
dc.contributor.author Іванов, А.М.
dc.contributor.author Мельников, С.В.
dc.contributor.author Однолько, В.О.
dc.contributor.author Олійник, В.Д.
dc.contributor.author Пустовіт, О.Г.
dc.contributor.author Савельєва, І.В.
dc.contributor.author Семенов, В.Ф.
dc.date.accessioned 2022-06-21T10:57:12Z
dc.date.available 2022-06-21T10:57:12Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Факторальні складові розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу: Колективна монографія. За редакцією проф. М.Д. Балджи.Київ: ФОП Гуляєва В.М. 2022, 270 с. uk_UA
dc.identifier.isbn ISBN 978-617-7901-58-6
dc.identifier.uri http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/156
dc.description Колективна монографія містить теоретичні та прикладні напрацювання окремих факторальних складових з розвитку морського і готельно-ресторанного бізнесу: теорія та технологія сфери послуг; індустрії гостинності, як основи розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу; особливості трансформації світової туристичної індустрії та круїзного судноплавства; напрямки впровадження інформаційних систем і технологій в туристичному бізнесі; вплив інфраструктури туризму на формування турпродукту; особливості сучасного управління сферою туризму; елементи прояву гостинності; детермінанти розвитку сфери послуг. Призначена для науковців, викладачів, аспірантів, студентів та всім зацікавленим. uk_UA
dc.description.abstract Розглянуті розділи - Теорія та технологія сфери послуг; - Індустрія гостинності як основа туристичного і готельно-ресторанного бізнесу; - Трансформація світової туристичної індустрії та круїзного судноплавства; - Розвиток круїзного бізнесу; - Інформаційні системи і технології в туристичному бізнесі; - Вплив інфраструктури туризму на формування туристичного продукту; - Особливості сучасного управління сферою туризму; - Особливості традицій приготування і споживання страв народів світу. Гостинність у сфері послуг; - Сутнісні детермінанти розвитку туризму і рекреації. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Київ: ФОП Гуляєва В.М. uk_UA
dc.subject туристичний і готельно-ресторанний бізнес, сфера послуг, сфера туризму, індустрія гостинності, туристична індустрія, круїзне судноплавство, круїзний бізнес, туристичний продукт; страви народів світу; рекреація. uk_UA
dc.title Факторальні складові розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу. Колективна монографія uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис