Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Балджи, Марина Дмитрівна | |
dc.contributor.author | Дергачов, В. О. | |
dc.contributor.author | Іванов, А.М. | |
dc.contributor.author | Мельников, С.В. | |
dc.contributor.author | Однолько, В.О. | |
dc.contributor.author | Олійник, В.Д. | |
dc.contributor.author | Пустовіт, О.Г. | |
dc.contributor.author | Савельєва, І.В. | |
dc.contributor.author | Семенов, В.Ф. | |
dc.date.accessioned | 2022-06-21T10:57:12Z | |
dc.date.available | 2022-06-21T10:57:12Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Факторальні складові розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу: Колективна монографія. За редакцією проф. М.Д. Балджи.Київ: ФОП Гуляєва В.М. 2022, 270 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | ISBN 978-617-7901-58-6 | |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/156 | |
dc.description | Колективна монографія містить теоретичні та прикладні напрацювання окремих факторальних складових з розвитку морського і готельно-ресторанного бізнесу: теорія та технологія сфери послуг; індустрії гостинності, як основи розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу; особливості трансформації світової туристичної індустрії та круїзного судноплавства; напрямки впровадження інформаційних систем і технологій в туристичному бізнесі; вплив інфраструктури туризму на формування турпродукту; особливості сучасного управління сферою туризму; елементи прояву гостинності; детермінанти розвитку сфери послуг. Призначена для науковців, викладачів, аспірантів, студентів та всім зацікавленим. | uk_UA |
dc.description.abstract | Розглянуті розділи - Теорія та технологія сфери послуг; - Індустрія гостинності як основа туристичного і готельно-ресторанного бізнесу; - Трансформація світової туристичної індустрії та круїзного судноплавства; - Розвиток круїзного бізнесу; - Інформаційні системи і технології в туристичному бізнесі; - Вплив інфраструктури туризму на формування туристичного продукту; - Особливості сучасного управління сферою туризму; - Особливості традицій приготування і споживання страв народів світу. Гостинність у сфері послуг; - Сутнісні детермінанти розвитку туризму і рекреації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Київ: ФОП Гуляєва В.М. | uk_UA |
dc.subject | туристичний і готельно-ресторанний бізнес, сфера послуг, сфера туризму, індустрія гостинності, туристична індустрія, круїзне судноплавство, круїзний бізнес, туристичний продукт; страви народів світу; рекреація. | uk_UA |
dc.title | Факторальні складові розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу. Колективна монографія | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |