Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Osadchuk, P.I.
dc.contributor.author Domuschi, D.P.
dc.contributor.author Enakiev, Y.I.
dc.contributor.author Peretyaka, S.N.,
dc.contributor.author Lipin, A.P.
dc.date.accessioned 2024-01-04T08:25:25Z
dc.date.available 2024-01-04T08:25:25Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Osadchuk P.I., Domuschi D.P., Enakiev Y.I, Peretyaka S.N., Lipin A.P. Study of the effect of ultrasonic field in purifying sunflower oil. Bulgarian Journal of Agricultural Science, 26 (2) 2020. P.486-491 uk_UA
dc.identifier.uri http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/2152
dc.description стаття uk_UA
dc.description.abstract Було проведено аналіз існуючих досліджень, в яких рідкі харчові продукти обробляються ультразвуковими хвилями. Створено дослідну установку з ультразвуковим генератором для очищення соняшникової олії під дією ультразвуку. поле. Розроблено методику визначення оптимальної частоти ультразвуку, потужності ультразвукового випромінювання та час очищення рослинних олій uk_UA
dc.language.iso en uk_UA
dc.publisher Bulgarian Journal of Agricultural Science uk_UA
dc.subject ультразвукове поле; соняшникова олія; осад; інтенсифікація; процес очищення uk_UA
dc.title Study of the effect of ultrasonic field in purifying sunflower oil uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис