Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Перетяка, С.М. | |
dc.contributor.author | Ляшенко, О.Б. | |
dc.date.accessioned | 2024-01-08T08:53:21Z | |
dc.date.available | 2024-01-08T08:53:21Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Вивчення Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»: методичні вказівки до виконання практичної роботи за курсом «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання / уклад. Перетяка С.М., Ляшенко О.Б. Одеса: ОНМУ, 2023. 33 с | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/2202 | |
dc.description | книга | uk_UA |
dc.description.abstract | Дані методичні вказівки розроблені для проведення практичної роботи студентів за курсом «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу». Основне завдання цих методичних вказівок – вивчення Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та надання можливості студенту здійснити самоконтроль знань. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ОНМУ | uk_UA |
dc.subject | експлуатація приміщень | uk_UA |
dc.title | Вивчення Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»: методичні вказівки до виконання практичної роботи за курсом «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |