dc.contributor.author |
Перетяка, С.М. |
|
dc.contributor.author |
Даус, М.Є. |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-08T10:54:51Z |
|
dc.date.available |
2024-01-08T10:54:51Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання / уклад. Перетяка С.М., Даус М.Є. Одеса: ОНМУ, 2023. 25 с |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/2205 |
|
dc.description |
книга |
uk_UA |
dc.description.abstract |
СРС є основним засобом засвоєння ним навчального матеріалу в час, вільний від обов’язкових навчальних занять. Метою СРС є системне і послідовне засвоєння в повному обсязі навчальної програми та формування у студентів самостійності у здобутті і поглибленні знань як риси характеру, що сприятиме підвищенню конкурентоздатності майбутніх фахівців на ринку праці. Дані методичні вказівки розроблені з метою поглибити знання з курсу Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» і надати можливість студентам провести самоперевірку рівня знань. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ОНМУ |
uk_UA |
dc.title |
Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |