DSpace Repository

Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання

Show simple item record

dc.contributor.author Перетяка, С.М.
dc.contributor.author Даус, М.Є.
dc.date.accessioned 2024-01-08T10:54:51Z
dc.date.available 2024-01-08T10:54:51Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання / уклад. Перетяка С.М., Даус М.Є. Одеса: ОНМУ, 2023. 25 с uk_UA
dc.identifier.uri http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/2205
dc.description книга uk_UA
dc.description.abstract СРС є основним засобом засвоєння ним навчального матеріалу в час, вільний від обов’язкових навчальних занять. Метою СРС є системне і послідовне засвоєння в повному обсязі навчальної програми та формування у студентів самостійності у здобутті і поглибленні знань як риси характеру, що сприятиме підвищенню конкурентоздатності майбутніх фахівців на ринку праці. Дані методичні вказівки розроблені з метою поглибити знання з курсу Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» і надати можливість студентам провести самоперевірку рівня знань. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ОНМУ uk_UA
dc.title Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account