Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Перетяка, С.М. | |
dc.contributor.author | Даус, М.Є. | |
dc.date.accessioned | 2024-01-08T10:54:51Z | |
dc.date.available | 2024-01-08T10:54:51Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання / уклад. Перетяка С.М., Даус М.Є. Одеса: ОНМУ, 2023. 25 с | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/2205 | |
dc.description | книга | uk_UA |
dc.description.abstract | СРС є основним засобом засвоєння ним навчального матеріалу в час, вільний від обов’язкових навчальних занять. Метою СРС є системне і послідовне засвоєння в повному обсязі навчальної програми та формування у студентів самостійності у здобутті і поглибленні знань як риси характеру, що сприятиме підвищенню конкурентоздатності майбутніх фахівців на ринку праці. Дані методичні вказівки розроблені з метою поглибити знання з курсу Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» і надати можливість студентам провести самоперевірку рівня знань. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ОНМУ | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |