Abstract:
Розглянуті розділи
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
1.1. Історія та еволюція готельно-ресторанного бізнесу
1.2. Основні концепції та підходи до управління готельно-ресторанним бізнесом
1.3. Економічні аспекти функціонування готельно-ресторанного бізнесу
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
2.1. Управління якістю послуг сфери гостинності
2.2. Аналіз стану готельного бізнесу
2.3. Аналіз ринку ресторанного бізнесу
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВІДНОВЛЕННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ПІСЛЯ ВІЙНИ
3.1. Глобальні тенденції готельно-ресторанного бізнесу у воєнний час
3.2. Напрями розвитку готельного господарства
3.3. Перспективи розвитку ресторанного бізнесу