dc.contributor.author |
Карауш, Є.В. |
|
dc.date.accessioned |
2025-06-11T07:41:49Z |
|
dc.date.available |
2025-06-11T07:41:49Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Карауш Є.В. Удосконалення конкурентоспроможності готелю «Black Sea Central» шляхом впровадження нових послуг. Дипломна робота бакалавра. – Одеса: ОНМУ, 2024. – 87 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4610 |
|
dc.description.abstract |
У роботі розглянуто теоретико-методологічні засади формування конкурентних переваг у сфері готельного господарства. Проаналізовано зміст, типологію та сучасні підходи до визначення конкурентоспроможності готельних послуг в умовах ринкової економіки, а також обґрунтовано методики прогнозування рівня конкурентоздатності готельних підприємств. На прикладі готелю «Black Sea Central» м. Одеса здійснено характеристику основних бізнес-процесів, організації додаткових послуг і цінової політики. У заключному розділі наведено пропозиції щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства, з відповідним економічним обґрунтуванням ефективності запропонованих заходів |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Одеський національний морський університет |
uk_UA |
dc.subject |
конкурентоспроможність, готельне господарство, конкурентні переваги, готель «Black Sea Central», ринкова економіка, цінова політика, додаткові послуги |
uk_UA |
dc.title |
Удосконалення конкурентоспроможності готелю «Black Sea Central» шляхом впровадження нових послуг |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |