DSpace Repository

Удосконалення конкурентоспроможності готелю «Black Sea Central» шляхом впровадження нових послуг

Show simple item record

dc.contributor.author Карауш, Є.В.
dc.date.accessioned 2025-06-11T07:41:49Z
dc.date.available 2025-06-11T07:41:49Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Карауш Є.В. Удосконалення конкурентоспроможності готелю «Black Sea Central» шляхом впровадження нових послуг. Дипломна робота бакалавра. – Одеса: ОНМУ, 2024. – 87 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4610
dc.description.abstract У роботі розглянуто теоретико-методологічні засади формування конкурентних переваг у сфері готельного господарства. Проаналізовано зміст, типологію та сучасні підходи до визначення конкурентоспроможності готельних послуг в умовах ринкової економіки, а також обґрунтовано методики прогнозування рівня конкурентоздатності готельних підприємств. На прикладі готелю «Black Sea Central» м. Одеса здійснено характеристику основних бізнес-процесів, організації додаткових послуг і цінової політики. У заключному розділі наведено пропозиції щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства, з відповідним економічним обґрунтуванням ефективності запропонованих заходів uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Одеський національний морський університет uk_UA
dc.subject конкурентоспроможність, готельне господарство, конкурентні переваги, готель «Black Sea Central», ринкова економіка, цінова політика, додаткові послуги uk_UA
dc.title Удосконалення конкурентоспроможності готелю «Black Sea Central» шляхом впровадження нових послуг uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account