DSpace Repository

Управління асортиментом послуг для забезпечення конкурентоспроможності готелю «Бон Апарт»

Show simple item record

dc.contributor.author Лавренчук, П.О.
dc.date.accessioned 2025-06-11T07:46:34Z
dc.date.available 2025-06-11T07:46:34Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Лавренчук П.О. Управління асортиментом послуг для забезпечення конкурентоспроможності готелю «Бон Апарт». Дипломна робота бакалавра. – Одеса: ОНМУ, 2024. – 107 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4611
dc.description.abstract У роботі розглянуто теоретико-методичні засади управління асортиментом послуг як одного з ключових чинників забезпечення конкурентоспроможності підприємств готельного господарства. Розкрито зміст основних понять, охарактеризовано підходи до оцінювання асортименту послуг і методики його оптимізації. Узагальнено міжнародний досвід ефективного управління асортиментною політикою. На прикладі готелю «Бон Апарт» представлено загальну характеристику підприємства, проведено аналіз його конкурентного середовища та економічного стану. Обґрунтовано практичні заходи щодо удосконалення асортименту послуг з метою підвищення рівня конкурентоспроможності, а також оцінено потенційні результати впровадження запропонованих змін uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Одеський національний морський університет uk_UA
dc.subject асортимент послуг, управління асортиментом, конкурентоспроможність, готель «Бон Апарт», готельний бізнес, оцінка конкурентних переваг, оптимізація сервісу uk_UA
dc.title Управління асортиментом послуг для забезпечення конкурентоспроможності готелю «Бон Апарт» uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account