dc.contributor.author |
Лавренчук, П.О. |
|
dc.date.accessioned |
2025-06-11T07:46:34Z |
|
dc.date.available |
2025-06-11T07:46:34Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Лавренчук П.О. Управління асортиментом послуг для забезпечення конкурентоспроможності готелю «Бон Апарт». Дипломна робота бакалавра. – Одеса: ОНМУ, 2024. – 107 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4611 |
|
dc.description.abstract |
У роботі розглянуто теоретико-методичні засади управління асортиментом послуг як одного з ключових чинників забезпечення конкурентоспроможності підприємств готельного господарства. Розкрито зміст основних понять, охарактеризовано підходи до оцінювання асортименту послуг і методики його оптимізації. Узагальнено міжнародний досвід ефективного управління асортиментною політикою. На прикладі готелю «Бон Апарт» представлено загальну характеристику підприємства, проведено аналіз його конкурентного середовища та економічного стану. Обґрунтовано практичні заходи щодо удосконалення асортименту послуг з метою підвищення рівня конкурентоспроможності, а також оцінено потенційні результати впровадження запропонованих змін |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Одеський національний морський університет |
uk_UA |
dc.subject |
асортимент послуг, управління асортиментом, конкурентоспроможність, готель «Бон Апарт», готельний бізнес, оцінка конкурентних переваг, оптимізація сервісу |
uk_UA |
dc.title |
Управління асортиментом послуг для забезпечення конкурентоспроможності готелю «Бон Апарт» |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |