Короткий опис (реферат):
У кваліфікаційній роботі розроблено і успішно реалізовано інформаційну систему бронювання місць в закладах громадського харчування. Головна мета роботи полягала у створенні системи, яка надає клієнтам зручний та ефективний спосіб бронювання столиків та допомагає закладам забезпечити ефективний процес прийому замовлень. Для досягнення мети роботи по-перше був проведений аналіз сучасного стану проблеми бронювання місць в закладах громадського харчування, включаючи огляд існуючих аналогів систем бронювання. По-друге, була розроблена стратегія роботи над проектом, включаючи визначення методів, технологій та інструментів, необхідних для розробки інформаційної системи бронювання. По-третє, була проведена реалізація інформаційної системи бронювання, проведено її тестування, що дозволило перевірити її функціональність, надійність та відповідність вимогам