dc.contributor.author |
Перетяка, С.М. |
|
dc.contributor.author |
Ляшенко, О.Б. |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-08T09:07:13Z |
|
dc.date.available |
2024-01-08T09:07:13Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Оцінка безпечності параметрів мікроклімату приміщень підприємств готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання практичної роботи за курсом «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання / уклад. Перетяка С.М., Ляшенко О.Б. Одеса: ОНМУ, 2023. 12 с |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/2203 |
|
dc.description |
книга |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Дані методичні вказівки розроблені для проведення практичної роботи студентів за курсом «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу». Основне завдання цих методичних вказівок – вивчення гігієнічних вимог до мікроклімату і розуміння, як проводиться їх оцінка у виробничих приміщеннях |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
ОНМУ |
uk_UA |
dc.subject |
приміщення, мікроклімат |
uk_UA |
dc.title |
Оцінка безпечності параметрів мікроклімату приміщень підприємств готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання практичної роботи за курсом «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання |
uk_UA |
dc.type |
Book |
uk_UA |