DSpace Repository

Оцінка безпечності параметрів мікроклімату приміщень підприємств готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання практичної роботи за курсом «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання

Show simple item record

dc.contributor.author Перетяка, С.М.
dc.contributor.author Ляшенко, О.Б.
dc.date.accessioned 2024-01-08T09:07:13Z
dc.date.available 2024-01-08T09:07:13Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Оцінка безпечності параметрів мікроклімату приміщень підприємств готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання практичної роботи за курсом «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання / уклад. Перетяка С.М., Ляшенко О.Б. Одеса: ОНМУ, 2023. 12 с uk_UA
dc.identifier.uri http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/2203
dc.description книга uk_UA
dc.description.abstract Дані методичні вказівки розроблені для проведення практичної роботи студентів за курсом «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу». Основне завдання цих методичних вказівок – вивчення гігієнічних вимог до мікроклімату і розуміння, як проводиться їх оцінка у виробничих приміщеннях uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ОНМУ uk_UA
dc.subject приміщення, мікроклімат uk_UA
dc.title Оцінка безпечності параметрів мікроклімату приміщень підприємств готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання практичної роботи за курсом «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання uk_UA
dc.type Book uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account