Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Перетяка, С.М. | |
dc.contributor.author | Ляшенко, О.Б. | |
dc.date.accessioned | 2024-01-08T10:05:25Z | |
dc.date.available | 2024-01-08T10:05:25Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Розрахунок обсягу повітрообміну вентиляції для приміщень закладів готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання практичної роботи за курсом «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання / уклад. Перетяка С.М., Ляшенко О.Б. Одеса: ОНМУ, 2023. 12 с | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.odessa.ua/handle/123456789/2204 | |
dc.description | книга | uk_UA |
dc.description.abstract | Дані методичні вказівки розроблені для проведення практичної роботи студентів за курсом «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу». Основне завдання цих методичних вказівок – вивчення впливу шкідливих речовин на людину, основних джерел забруднення повітря, заходів попередження забруднення повітря і навчитися розраховувати необхідні витрати повітря для вентиляції приміщення | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ОНМУ | uk_UA |
dc.subject | забруднення повітря | uk_UA |
dc.title | Розрахунок обсягу повітрообміну вентиляції для приміщень закладів готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання практичної роботи за курсом «Організація безпечної експлуатації підприємств готельно-ресторанного бізнесу» для спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форми навчання | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |