Abstract:
Розглянуті розділи
РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА КОНЦЕПЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ВЛАСНОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ У ТУРИСТИЧНІЙ СФЕРІ
1.1. Загальна характеристика ідеї відкриття готелю
1.2. Огляд нормативно-правових засад з відкриття бізнесу в сфері
туризму
1.3. Вибір організаційно правової форми новоствореного бізнесу та системи оподаткування
РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНА ОЦІНКА МОЖЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ ГОТЕЛЮ
2.1. Аналіз готельної індустрії в країні
2.2. Оцінка внутрішніх конкурентних переваг підприємства на ринку гостинних послуг в Україні
2.3. Формування витрат на започаткування та функціонування бізнесу.
2.4. Формування поточних витрат на функціонування готелю
РОЗДІЛ
3. ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ДОЦІЛЬНОСТІ ВІДКРИТТЯ ГОТЕЛЮ
3.1. Прогнозування прибутку від реалізації проекту
3.2. Розрахунок економічної ефективності проекту
3.3. Аналіз можливих ризиків та заходи щодо їх мінімізації