dc.contributor.author |
Чернишова, В.А. |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-26T11:46:42Z |
|
dc.date.available |
2024-12-26T11:46:42Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Чернишова В.А. Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану. Дипломна робота бакалавра. - Одеса: ОНМУ, 2024. - 81 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4128 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуті розділи
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
1.1. Історія та еволюція готельно-ресторанного бізнесу
1.2. Основні концепції та підходи до управління готельно-ресторанним бізнесом
1.3. Економічні аспекти функціонування готельно-ресторанного бізнесу
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
2.1. Управління якістю послуг сфери гостинності
2.2. Аналіз стану готельного бізнесу
2.3. Аналіз ринку ресторанного бізнесу
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВІДНОВЛЕННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ПІСЛЯ ВІЙНИ
3.1. Глобальні тенденції готельно-ресторанного бізнесу у воєнний час
3.2. Напрями розвитку готельного господарства
3.3. Перспективи розвитку ресторанного бізнесу |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Одеський національний морський університет |
uk_UA |
dc.subject |
Готельно-ресторанний бізнес, якість, воєнний стан, перспективи розвитку |
uk_UA |
dc.title |
Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |