Одеський Національний Морський Університет

Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Чернишова, В.А.
dc.date.accessioned 2024-12-26T11:46:42Z
dc.date.available 2024-12-26T11:46:42Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Чернишова В.А. Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану. Дипломна робота бакалавра. - Одеса: ОНМУ, 2024. - 81 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4128
dc.description.abstract Розглянуті розділи РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 1.1. Історія та еволюція готельно-ресторанного бізнесу 1.2. Основні концепції та підходи до управління готельно-ресторанним бізнесом 1.3. Економічні аспекти функціонування готельно-ресторанного бізнесу РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ 2.1. Управління якістю послуг сфери гостинності 2.2. Аналіз стану готельного бізнесу 2.3. Аналіз ринку ресторанного бізнесу РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВІДНОВЛЕННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ПІСЛЯ ВІЙНИ 3.1. Глобальні тенденції готельно-ресторанного бізнесу у воєнний час 3.2. Напрями розвитку готельного господарства 3.3. Перспективи розвитку ресторанного бізнесу uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Одеський національний морський університет uk_UA
dc.subject Готельно-ресторанний бізнес, якість, воєнний стан, перспективи розвитку uk_UA
dc.title Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис