Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Чернишова, В.А. | |
dc.date.accessioned | 2024-12-26T11:46:42Z | |
dc.date.available | 2024-12-26T11:46:42Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Чернишова В.А. Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану. Дипломна робота бакалавра. - Одеса: ОНМУ, 2024. - 81 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4128 | |
dc.description.abstract | Розглянуті розділи РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ 1.1. Історія та еволюція готельно-ресторанного бізнесу 1.2. Основні концепції та підходи до управління готельно-ресторанним бізнесом 1.3. Економічні аспекти функціонування готельно-ресторанного бізнесу РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ 2.1. Управління якістю послуг сфери гостинності 2.2. Аналіз стану готельного бізнесу 2.3. Аналіз ринку ресторанного бізнесу РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВІДНОВЛЕННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ПІСЛЯ ВІЙНИ 3.1. Глобальні тенденції готельно-ресторанного бізнесу у воєнний час 3.2. Напрями розвитку готельного господарства 3.3. Перспективи розвитку ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський національний морський університет | uk_UA |
dc.subject | Готельно-ресторанний бізнес, якість, воєнний стан, перспективи розвитку | uk_UA |
dc.title | Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |