dc.contributor.author |
Бутівченко, В.В. |
|
dc.date.accessioned |
2025-06-10T11:09:30Z |
|
dc.date.available |
2025-06-10T11:09:30Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Бутівченко В.В. Удосконалення діяльності готелю шляхом впровадження додаткових послуг (на прикладі готелю «Alice Place Hotel»). Дипломна робота бакалавра. – Одеса: ОНМУ, 2024. – 99 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4603 |
|
dc.description.abstract |
У роботі розглядаються питання теоретико-методологічних засад організації додаткових послуг у готельних підприємствах, зокрема досліджено особливості їх класифікації, функціонального призначення та впливу на конкурентоспроможність готельного продукту. Проаналізовано діяльність готелю «Alice Place Hotel», окреслено його базові характеристики, асортимент додаткових послуг та економічні показники. На основі проведеного аналізу запропоновано напрями удосконалення сервісу шляхом впровадження нових послуг, а також оцінено економічну ефективність запропонованих рішень. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Одеський національний морський університет |
uk_UA |
dc.subject |
готель, додаткові послуги, готельний сервіс, анімаційні послуги, екскурсійне обслуговування, ресторан при готелі, економічна ефективність, конкурентоспроможність, удосконалення сервісу, готельний продукт. |
uk_UA |
dc.title |
Удосконалення діяльності готелю шляхом впровадження додаткових послуг (на прикладі готелю «Alice Place Hotel») |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |