Одеський Національний Морський Університет

Удосконалення діяльності готелю шляхом впровадження додаткових послуг (на прикладі готелю «Alice Place Hotel»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бутівченко, В.В.
dc.date.accessioned 2025-06-10T11:09:30Z
dc.date.available 2025-06-10T11:09:30Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Бутівченко В.В. Удосконалення діяльності готелю шляхом впровадження додаткових послуг (на прикладі готелю «Alice Place Hotel»). Дипломна робота бакалавра. – Одеса: ОНМУ, 2024. – 99 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4603
dc.description.abstract У роботі розглядаються питання теоретико-методологічних засад організації додаткових послуг у готельних підприємствах, зокрема досліджено особливості їх класифікації, функціонального призначення та впливу на конкурентоспроможність готельного продукту. Проаналізовано діяльність готелю «Alice Place Hotel», окреслено його базові характеристики, асортимент додаткових послуг та економічні показники. На основі проведеного аналізу запропоновано напрями удосконалення сервісу шляхом впровадження нових послуг, а також оцінено економічну ефективність запропонованих рішень. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Одеський національний морський університет uk_UA
dc.subject готель, додаткові послуги, готельний сервіс, анімаційні послуги, екскурсійне обслуговування, ресторан при готелі, економічна ефективність, конкурентоспроможність, удосконалення сервісу, готельний продукт. uk_UA
dc.title Удосконалення діяльності готелю шляхом впровадження додаткових послуг (на прикладі готелю «Alice Place Hotel») uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис