Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Карауш, Є.В. | |
dc.date.accessioned | 2025-06-11T07:41:49Z | |
dc.date.available | 2025-06-11T07:41:49Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Карауш Є.В. Удосконалення конкурентоспроможності готелю «Black Sea Central» шляхом впровадження нових послуг. Дипломна робота бакалавра. – Одеса: ОНМУ, 2024. – 87 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4610 | |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто теоретико-методологічні засади формування конкурентних переваг у сфері готельного господарства. Проаналізовано зміст, типологію та сучасні підходи до визначення конкурентоспроможності готельних послуг в умовах ринкової економіки, а також обґрунтовано методики прогнозування рівня конкурентоздатності готельних підприємств. На прикладі готелю «Black Sea Central» м. Одеса здійснено характеристику основних бізнес-процесів, організації додаткових послуг і цінової політики. У заключному розділі наведено пропозиції щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства, з відповідним економічним обґрунтуванням ефективності запропонованих заходів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський національний морський університет | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність, готельне господарство, конкурентні переваги, готель «Black Sea Central», ринкова економіка, цінова політика, додаткові послуги | uk_UA |
dc.title | Удосконалення конкурентоспроможності готелю «Black Sea Central» шляхом впровадження нових послуг | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |