dc.contributor.author |
Ліпатов, О.В. |
|
dc.date.accessioned |
2025-06-11T07:56:13Z |
|
dc.date.available |
2025-06-11T07:56:13Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Ліпатов О.В. Мінімізація впливу сезонності на ресторанний бізнес. Дипломна робота бакалавра. – Одеса: ОНМУ, 2023. – 66 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4612 |
|
dc.description.abstract |
У роботі проаналізовано сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні, зокрема вплив сезонності на функціонування підприємств галузі. Досліджено фінансово-господарську діяльність ресторану «Port Royal» та визначено вплив сезонних коливань на його ефективність. Запропоновано рекомендації щодо удосконалення діяльності закладу в умовах сезонного попиту та розраховано очікуваний економічний ефект від впроваджених заходів |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Одеський національний морський університет |
uk_UA |
dc.subject |
ресторан, ресторанний бізнес, сезонність, сезонність попиту, мінімізація впливу |
uk_UA |
dc.title |
Мінімізація впливу сезонності на ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |