Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ліпатов, О.В. | |
dc.date.accessioned | 2025-06-11T07:56:13Z | |
dc.date.available | 2025-06-11T07:56:13Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Ліпатов О.В. Мінімізація впливу сезонності на ресторанний бізнес. Дипломна робота бакалавра. – Одеса: ОНМУ, 2023. – 66 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4612 | |
dc.description.abstract | У роботі проаналізовано сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні, зокрема вплив сезонності на функціонування підприємств галузі. Досліджено фінансово-господарську діяльність ресторану «Port Royal» та визначено вплив сезонних коливань на його ефективність. Запропоновано рекомендації щодо удосконалення діяльності закладу в умовах сезонного попиту та розраховано очікуваний економічний ефект від впроваджених заходів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський національний морський університет | uk_UA |
dc.subject | ресторан, ресторанний бізнес, сезонність, сезонність попиту, мінімізація впливу | uk_UA |
dc.title | Мінімізація впливу сезонності на ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |