Одеський Національний Морський Університет

Мінімізація впливу сезонності на ресторанний бізнес

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ліпатов, О.В.
dc.date.accessioned 2025-06-11T07:56:13Z
dc.date.available 2025-06-11T07:56:13Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Ліпатов О.В. Мінімізація впливу сезонності на ресторанний бізнес. Дипломна робота бакалавра. – Одеса: ОНМУ, 2023. – 66 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4612
dc.description.abstract У роботі проаналізовано сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу в Україні, зокрема вплив сезонності на функціонування підприємств галузі. Досліджено фінансово-господарську діяльність ресторану «Port Royal» та визначено вплив сезонних коливань на його ефективність. Запропоновано рекомендації щодо удосконалення діяльності закладу в умовах сезонного попиту та розраховано очікуваний економічний ефект від впроваджених заходів uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Одеський національний морський університет uk_UA
dc.subject ресторан, ресторанний бізнес, сезонність, сезонність попиту, мінімізація впливу uk_UA
dc.title Мінімізація впливу сезонності на ресторанний бізнес uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу

Пошук


Перегляд

Мій обліковий запис