Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Савченко, С.О. | |
dc.date.accessioned | 2025-06-11T08:24:06Z | |
dc.date.available | 2025-06-11T08:24:06Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Савченко С.О. Удосконалення маркетингової діяльності ресторану «TREF Cinema Cafe». Дипломна робота бакалавра. – Одеса: ОНМУ, 2024. – 87 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4617 | |
dc.description.abstract | Савченко С.О. «Удосконалення маркетингової діяльності ресторану «TREF Cinema Cafe» Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 242 «Туризм», галузі знань 24 «Сфера обслуговування». Одеський національний морський університет. Одеса, 2024. У роботі розглядається теоретичне підґрунтя застосування маркетингових підходів у ресторанному господарстві. Висвітлено основні поняття маркетингу, його роль як системи діяльності підприємств громадського харчування в умовах ринкової економіки, а також розкрито специфіку проведення маркетингових досліджень у сфері ресторанних послуг. На прикладі закладу «TREF Cinema Cafe» здійснено загальний аналіз господарської діяльності, охарактеризовано економічні показники та проведено оцінку маркетингової активності. У завершальній частині розроблено пропозиції щодо вдосконалення маркетингової програми просування закладу та представлено оцінку економічної ефективності впроваджених заходів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський національний морський університет | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство, маркетинг, маркетингова діяльність, TREF Cinema Cafe, маркетингове дослідження, просування послуг, економічна ефективність | uk_UA |
dc.title | Удосконалення маркетингової діяльності ресторану «TREF Cinema Cafe» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |