Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сніцар, В.Д. | |
dc.date.accessioned | 2025-06-11T08:41:02Z | |
dc.date.available | 2025-06-11T08:41:02Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Сніцар В.Д.Удосконалення організації обслуговування у готелях ділового призначення (на прикладі готелю «Брістоль»). Дипломна робота бакалавра. – Одеса: ОНМУ, 2024. – 103 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4619 | |
dc.description.abstract | У роботі досліджено особливості організації обслуговування у готелях ділового призначення. Проаналізовано чинники формування бізнес-сегменту в готельній сфері та специфіку надання послуг діловим клієнтам. На прикладі готелю «Брістоль» вивчено структуру, функціональні особливості та економічні показники його діяльності. Запропоновано напрями удосконалення сервісу з урахуванням вимог бізнес-туристів і конкурентного середовища | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський національний морський університет | uk_UA |
dc.subject | бізнес-готель, готельне обслуговування, діловий туризм, готель «Брістоль», якість послуг, сервіс | uk_UA |
dc.title | Удосконалення організації обслуговування у готелях ділового призначення (на прикладі готелю «Брістоль») | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |