Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Теймуров, Камран Ракіф Огли | |
dc.date.accessioned | 2025-06-11T08:45:52Z | |
dc.date.available | 2025-06-11T08:45:52Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Теймуров Камран Ракіф Огли Удосконалення маркетингової діяльності ресторану «Золоте Руно». Дипломна робота бакалавра. – Одеса: ОНМУ, 2024. – 83 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rp.onmu.org.ua/handle/123456789/4620 | |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто теоретичні засади маркетингової діяльності підприємств ресторанного господарства. Проаналізовано вплив маркетингового середовища на функціонування закладів, визначено специфіку реалізації маркетингових інструментів у сфері ресторанного бізнесу, а також досліджено методики аналізу конкурентного середовища. На прикладі ресторану «Золоте Руно» наведено його базову характеристику, оцінено економічні показники діяльності та конкурентоспроможність на локальному ринку. У заключному розділі подано пропозиції щодо вдосконалення маркетингової діяльності закладу та обґрунтовано економічну ефективність запроваджених рішень | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський національний морський університет | uk_UA |
dc.subject | маркетинг, ресторанне господарство, конкурентоспроможність, маркетингове середовище, маркетингові дослідження, ресторан «Золоте Руно», економічна ефективність. | uk_UA |
dc.title | Удосконалення маркетингової діяльності ресторану «Золоте Руно» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |